Al ons nieuws op een rij!

Beste Leden,

Helaas heeft premier Rutte gisteravond opnieuw aangekondigd dat de lockdown met 3 weken zal worden verlengd. Dit is voor ons, maar zeker ook voor jullie, een grote teleurstelling. Per slot van rekening hebben we de sport nodig om gezond en vitaal te blijven. In de eerste periode van de 2de lockdown gingen wij ervan uit dat we de 19de van januari de deur weer mochten openen. Nu anders is besloten zullen wij als De Sport Fabrik ook richting jullie als leden weer met wat opties komen. Voor ons is het enorm belangrijk jullie als lid te behouden voor ons centrum. Zoals ook al eerder aangegeven hebben wij jullie financiële steun hard nodig om overeind te blijven. We weten dat wij eerder een beroep op jullie hebben gedaan en hopen dit (ondanks deze verschrikkelijke periode van corona) nogmaals te mogen doen. Natuurlijk begrijpen wij heel goed dat De Sport Fabrik jullie op dit moment niet de dienst kan leveren waarvoor jullie graag bij ons komen. Jullie financiële steun, het vertrouwen en begrip in deze zware tijd geeft ons de kracht het vol te houden totdat we weer de deuren mogen openen. Ondanks de overmacht van het verplicht gesloten moeten houden van ons centrum willen wij jullie wederom de mogelijkheid bieden tot compensatie. Hiervoor hebben wij de inmiddels bekende 3 opties uitgewerkt:

Optie 1 – Ik steun De Sport Fabrik!

Zodra deze zeer moeilijke periode achter de rug is hopen wij het centrum voor jullie en ons team weer te kunnen openen. Indien je deze optie kiest geef jij toestemming aan De Sport Fabrik om jouw maandelijkse contributie door te blijven incasseren. Dit is een stuk coulance naar ons toe zodat wijn in losser kunnen blijven bestaan en ook in de toekomst te kunnen blijven bouwen aan ons centrum en het verbeteren van onze faciliteiten. Deze steun en betrokkenheid wordt door het team enorm gewaardeerd en vergroot de kans dat wij ons mooie en gezellige centrum kunnen blijven voortzetten.

Optie 2 – Tegoed De Sport Fabrik

Indien je voor deze optie kiest ontvang je van ons een Sport Fabrik tegoed. Hiermee kun je gebruik maken van verschillende diensten. Denk hierbij aan onze zonnestudio, bar producten en de beautysalon. Iedere maand dat wij verplicht gesloten moeten blijven ontvang je een tegoed van telkens 15 euro. Wil jij hier gebruik van maken dan ontvangen wij graag voor het einde van deze maand (januari 2021) een e-mail met daarin jouw volledige naam en lidnummer. Dit kun je sturen naar ledenadministratie@desportfabrik.nl

Optie 3 – Bevriezen abonnement

Deze optie houdt in dat we je abonnement tijdelijk stopzetten. Gedurende de tijd dat wij verplicht gesloten moeten blijven betaal je geen abonnementskosten, maar zal je abonnement met dezelfde periode dat we gesloten zijn worden verlengd. Wij jij hier gebruik van maken dan ontvangen wij graag een e-mail met daarin jouw volledige naam en lidnummer. Dit kun je sturen naar ledenadministratie@desportfabrik.nl

Wanneer wij geen reactie mogen ontvangen gaan wij er automatisch vanuit dat je voor optie 1 kiest.

Even wat anders:

Upgrade van het centrum:

De afgelopen 3 weken hebben we maar weer de kwast gepakt en zijn verder gegaan met schilderen. Inmiddels hebben wij de kozijnen en deuren van de entree, shop, receptie, kleedkamers en een deel van de lounge omgetoverd naar een prachtige zwarte kleur.

Geleende materialen:

Halverwege december hebben wij aan een groot aantal leden onze spullen uitgeleend. Nu de overheid heeft besloten de lockdown met 3 weken te verlengen begrijpen wij dat jullie de materialen langer thuis willen houden. Daarom hebben wij besloten de uitleentijd ook met 3 weken te verlengen. Mocht het blijken dat we nog langer in lockdown moeten blijven dan bewegen we hierin mee.

Heb jij het moment dat je bij ons de materialen kon ophalen gemist halverwege december? Stuur dan een e-mail naar losser@desportfabrik.nl. Wij zullen dan met jou een ophaaldatum gaan afstemmen. Voor het lenen van materialen vragen wij een borg van 50 euro contant. Na het terugbrengen van de geleende materialen krijg je de borg netjes terug.

YouTube kanaal De Sport Fabrik:

Op ons YouTube kanaal vind je leuke trainingen die je heel goed vanuit huis kunt volgen. Van high intensity trainingen tot balance. Voor ieder wat wils. Wil jij hier meer van weten? Kijk dan op ons YouTube kanaal: https://www.youtube.com/channel/UCXPe4D2681IU9BG8nBRUoUg.

Online lessen:

De afgelopen 3 weken hebben wij een aantal online lessen aangeboden via zoom. Nu we weten dat wij nog langer de deuren gesloten moeten houden willen wij jullie zo optimaal mogelijk proberen te motiveren en enthousiasmeren. Daarom zullen wij naast zumba, strong, buispierkwartier, balance en de groupchallenge ook een BBB/Bodyplus les (iedere dinsdag ochtend 09:00 uur) gaan aanbieden.

Wil jij weten wanneer één van deze lessen plaatsvindt? Kijk dan op de MyWellness app bij groepsles tijdschema voor alle data en tijdstippen. Wanneer je op een les klikt vind je onderaan de link om te kunnen deelnemen via zoom.

Wat is zoom:

Zoom Video Communications is een Amerikaans softwarebedrijf voor teleconferentieservice. Met het platform kunnen videoconferenties, online-vergaderingen, chatsessies en mobiele samenwerking georganiseerd worden. Zoom is gratis te downloaden voor je telefoon of tablet in de appstore en google playstore. Wil je zoom graag op je pc downloaden en installeren? Klik dan op deze link: https://zoom.us/download en kies voor ”Zoom client for meeting”

Personal Training:

Verder willen wij jullie de mogelijkheid bieden om gratis gebruik te maken van onze Personal trainers. Brigitte Loos en Xandra Dolron zullen beiden 3x per week buiten een PT training gaan verzorgen. Gezien de beperkingen die er zijn opgelegd voor het buitensporten kunnen ze maximaal 2 personen tegelijk trainen. Leeftijd vanaf 16 jaar en ouder. Lijkt jou dit leuk? Mail dan je interesse voor de Personal Training van Brigitte naar b.loos@desportfabrik.nl of als je graag bij Xandra de Personal training wil volgen, mail dan naar x.dolron@desportfabrik.nl. Afhankelijk van de aantal aanvragen kan het zijn dat zowel Brigitte als Xandra middels een loting laat weten wie de gelukkigen zijn voor de PT training. Voor een datum en het tijdstip zullen zij vervolgens contact opnemen.

Bokszaktraining:

Ook zal Brigitte 2x per week de bokszaktraining voor 2 personen gaan aanbieden. Dit zal tevens buiten plaatsvinden op onze parkeerplaats. Brigitte zal dan gebruik gaan maken van de kooi welke afgelopen periode is gebouwd voor het buiten trainen. In de toekomst is het dan ook de bedoeling dat deze trainingskooi in gebruik zal worden genomen voor de groupchallenge, bootcamp en bokszaktrainingen. Wil jij fit blijven en maak je graag gebruik van deze mogelijkheid? Stuur dan een e-mail naar b.loos@desportfabrik.nl en wie weet ben jij de gelukkige deelnemer. Leeftijd 16 jaar en ouder.

Namens het gehele team willen wij jullie nogmaals danken voor alle lieve berichten en steunbetuigingen. Zorg er vooral voor dat je gezond blijft en je houdt aan de voorschriften van het RIVM. Wederom hopen wij jullie snel en in goede gezondheid weer te mogen verwelkomen.

Team De Sport Fabrik.

Beste sporters,

Helaas hebben we moeten constateren dat het op dit moment niet goed gaat in Nederland met de corona cijfers. Afgelopen week zijn er meer dan 10000 mensen per dag positief getest op corona. Dit heeft ertoe gezorgd dat de overheid vernieuwde maatregelen in heeft gesteld en we te maken hebben gekregen met een zo goed als totale Lock down. Dit heeft helaas grote consequenties voor iedereen. 

Ook zullen wij als sportcentrum de deuren moeten sluiten. We zijn enorm teleurgesteld in de doorgevoerde maatregelen, maar vinden de gezondheid en het welzijn van een ieder het allerbelangrijkst. Daarom zullen wij als De Sport Fabrik de gestelde regels die gisteravond gepresenteerd zijn door premier Rutte respecteren en opvolgen.

Dit houdt in dat we vanaf vandaag (dinsdag 15 december) de deuren gesloten moeten houden voor een aantal weken. Zonder tegenbericht (vanuit de overheid) zullen wij vanaf woensdag 20 januari de deuren weer openen en is iedereen vanaf 06:00 (18-7 Pas houders) en vanaf 8:30 uur (zonder 18-7 pas) weer van harte welkom. De regels die wij, omtrent corona, voor deze Lock down hadden zullen naar alle waarschijnlijkheid dan ook nog aan de orde zijn. Denk hierbij aan het reserveren van een les of fitness blok en het dragen van een mondkapje bij binnenkomst. Wel zullen wij weer de kleedkamers in gebruik gaan nemen. Niet als kleedkamer maar puur als garderobe. Het douchen zal dan helaas nog niet mogelijk zijn tot nader orde van de overheid.

Gezien het feit we zowel binnen als ook buiten geen lessen mogen aanbieden hebben wij besloten om  in de komende periode onze materialen beschikbaar te stellen aan onze vaste leden. Zo kun je toch in deze periode thuis lekker aan de slag. Wel zullen wij deze keer op een andere manier te werk gaan. Dit aangezien wij de vorige uitleenperiode helaas niet alle materialen hebben mogen terug ontvangen. Wil jij materialen lenen? Dan kan dat natuurlijk. Hieronder tref je onze spelregels.

Wanneer ophalen:

Woensdag 16 december tussen 09:00 - 11:00 & 18:00 - 20:00 uur

Donderdag 17 december tussen 09:00 - 11:00 & 18:00 - 20:00 uur

Vrijdag 18 december tussen 09:00 - 11:00 uur

Waar afhalen: Deur aan parkeerplaats kant.

Hoeveel materialen per sporter: 3 stuks

Welke materialen: Klein materiaal zoals elastieken, dumbells, schijven, steps, xco’s, matjes, pumpstangen met schijven.

Wanneer terugbrengen:

Woensdag 13 januari tussen 09:00 – 11:00 & 18:00 – 20:00 uur

Donderdag 14 januari tussen 09:00 – 11:00 & 18:00 – 20:00 uur

Vrijdag 15 januari tussen 09:00 – 11:00 uur

Welke leden niet: Sporters met een Corona abonnement en sporters met een verenigingspas.

Borg: 50 euro. ( na terugbrengen ontvang je deze netjes terug) Contant te betalen.

Te laat of niet terugbrengen: Niet terugkrijgen van je borg.

Verder willen wij vragen de corona regels strikt in acht te nemen bij het ophalen en terugbrengen van de materialen.

Tijdens de verplichte sluiting zullen wij jullie vanuit de woonkamer voorzien van meerdere lessen.

Deze zullen vanaf maandag 21 december Live vanuit De Sport Fabrik worden verzorgt door onze verschillende trainers. Hieronder treffen jullie het schema:

Zumba:

Maandag ochtend om 09:00 uur & donderdag avond om 19:00 uur

Deelnemen? Kijk dan in de agenda van de MyWellness App voor de inloggegevens!

Balance:

Dinsdag avond om 19:00 uur

Deelnemen? Kijk dan in de agenda van de MyWellness App voor de inloggegevens!

Buikspierkwartier:

Maandag ochtend om 10:00 uur & donderdag avond om 18:45 uur

Deelnemen? Kijk dan in de agenda van de MyWellness App voor de inloggegevens!

Groupchallenge:

Maandag avond om 19:00 uur & woensdag ochtend om 09:00 uur

Deelnemen? Kijk dan in de agenda van de MyWellness App voor de inloggegevens!

Strong:

Vrijdag ochtend om 09:00 uur

Deelnemen? Kijk dan in de agenda van de MyWellness App voor de inloggegevens!

Voor de Groupchallenge vragen wij je de volgende materialen klaar te zetten om deel te kunnen nemen aan deze les:

  1. Stoel
  2. Bal
  3. 500 ml flesje water 2x
  4. Matje (indien aanwezig)

Deze lessen zijn live te volgen via ZOOM. Wil jij hier ook aan meedoen? Dat kan! Installeer (gratis) Zoom op je pc en klik op deze link welke bij de lessen hierboven vermeld staan om deel te nemen en deze vanuit je woonkamer te kunnen volgen. Tijdens de feestdagen zullen de live lessen komen te vervallen.

YouTube

Ook is het mogelijk om vanuit huis trainingen te volgen via ons YouTube Kanaal: https://www.youtube.com/channel/UCXPe4D2681IU9BG8nBRUoUg. Op ons kanaal vind je verschillende trainingen die je direct kunt bekijken en waaraan je mee kunt doen. Vergeet je niet gratis te abonneren op ons kanaal. Je ontvangt dan automatisch de laatste trainingen die wij plaatsen.

Support De Sport Fabrik

In deze roerige tijd willen wij jullie vragen de club te blijven steunen. Zonder jullie kunnen wij niet blijven bestaan! Wij willen jullie bij voorbaat danken voor jullie begrip, support en betrokkenheid. Namens het gehele team willen wij jullie ondanks alle beperkingen toch fijne feestdagen en een mooie jaarwisseling toewensen.  Team De Sport Fabrik

Beste sporters,
 
Wij vinden het enorm belangrijk dat je in een veilige en verantwoorde omgeving bij ons kunt sporten. Vanaf morgen 1 december geldt de regel dat het dragen van een mondkapje verplicht is in publieke ruimtes. Deze regel betreft ook De Sport Fabrik en wij willen je daarom vriendelijk verzoeken om bij binnenkomst het mondkapje te dragen in onze Entree, zonnebank studio, beautysalon, receptie, en toilet. Wanneer je klaar bent om te gaan starten met sporten mag je het mondkapje af doen.

Tijdens het sporten is het niet nodig om het mondkapje te dragen. Dit geldt ook tijdens de wisseling van oefeningen en toestellen. Wanneer je klaar bent met sporten, vragen wij je wederom het mondkapje te dragen in de eerder genoemde ruimtes totdat je het sportcentrum hebt verlaten.
 
Dank voor jullie medewerking en begrip.
 
Team De Sport Fabrik

De groepslessen gaan weer van start! 😀

Klik op de link voor al het laatste nieuws! https://app.inboxify.nl/view-online/657A315041346E436C6C4D3D/4B312F36325439335A2F303D 

5 november 2020

Naar aanleiding van de nieuwe maatregelen welke gisteren door de overheid zijn medegedeeld zijn we blij te horen dat we het individueel sporten voorlopig mogen blijven aanbieden. Wil jij weten hoe we vanaf morgen te werk gaan? Klik dan op onderstaande nieuwsbrief voor alle informatie.

https://app.inboxify.nl/view-online/776B4872563748355174553D/4B312F36325439335A2F303D

21 oktober 2020

Afgelopen woensdag heeft de gemeente losser inspectie gedaan in ons sportcentrum. Zij hebben ons een groot compliment gegevent omtrent het naleven van de corona maatregelen die binnen de noodverordening gesteld worden. Insteek: De sporters zo veilig en verantwoord mogelijk laten sporten.

Denk hierbij aan handen desinfecteren bij binnenkomst, de hygiene regels voor schoonmaken toestellen en materialen, de afstand tussen toestellen, de afstand tussen de deelnemers in de groepslessen, enz.

Kortom een groot compliment naar De Sport Fabrik en haar leden.

14 oktober 2020

De deuren blijven geopend!

Naar aanleiding van de nieuwe maatregelen welke gisteren door de overheid zijn medegedeeld hebben we zeer positief nieuws gekregen. We mogen onze diensten gewoon blijven aanbieden!

Wil jij weten hoe we vanaf morgen te werk gaan? Klik dan op onderstaande nieuwsbrief voor alle informatie.

https://app.inboxify.nl/view-online/784737576B5873457045733D/4B312F36325439335A2F303D/78594C39694F51464F32493D