Al ons Corona nieuws op een rij!

Beste leden,

Aangezien wij 1 Juli a.s. de deuren weer mogen openen, zouden wij graag onze uitgeleende materialen terug ontvangen. Hieronder tref je de data:

Maandag 15/6 van 18.00 tot 20.00 uur
Woensdag 17/6 van 09.00 tot 12.00 uur - van 18.00 tot 20.00 uur
Vrijdag 19/6 van 09.00 tot 12.00 uur

Belangrijk: De spullen graag in goede staat, schoon en gedesinfecteerd Inleveren.

Met sportieve groet,
Team De Sport Fabrik

Wij gaan van start met de krachttraining buiten!

Vanaf a.s. woensdag (3 juni) is het mogelijk om gebruik te maken van onze buiten georganiseerde krachtruimte. Deze geeft plek aan 10 sporters. Hierbij wordt natuurlijk rekening gehouden met 1,5 meter Social Distance en de hygiëne voorschriften.

Wil jij ook weer aan de slag? Dat kan. Via de MYWellness app kun je zelf reserveren voor een plekje op de door ons aangegeven tijdsblokken. Elke tijdsblok geeft jou de mogelijkheid om 50 minuten te trainen.

Beschikbare tijden:
* maandag 09:00 - 11:00 uur & 18:00 - 20:00
* woensdag 09:00 - 11:00 uur & 18:00 - 20:00
* vrijdag 09:00 - 11:00 uur.

Afhankelijk van de animo kan het zijn dat we de momenten voor de krachttraining gaan uitbreiden. Op deze tijden kun je overigens ook weer gebruik maken van De zon Fabrik (onze zonnestudio)

Voor of na het sporten is het ook mogelijk om een heerlijke Shake to Go, sportdrank of proteïne bar mee te pakken.Wil jij ook graag deelnemen aan één van onze buitenlessen? Dat kan. Bekijk hieronder het stappenplan. Het aanmelden kost slechts 1 minuut van je tijd. Lukt het niet? Laat ons dit dan weten en klik hier! Heel veel plezier bij de leukste Fabrik van het land.

 

Afgelopen week heeft premier Rutte een kleine versoepeling aangekondigd met betrekking tot het mogen sporten van kinderen t/m 12 jaar. Nu de gemeente Losser vandaag de aangepaste noodverordening heeft vrijgegeven krijgen wij de mogelijkheid om met deze leeftijdsgroep van start te gaan. Dat is geweldig nieuws!

Helaas mogen wij nog geen gebruik maken van de faciliteiten in ons centrum en zijn wij gedwongen de lessen op ons parkeerterrein aan te bieden.

Belangrijk te weten is dat wij het protocol van het NOC NSF volgen omtrent de COVID-19. Wil jij als ouder ook precies weten welke regels hiervoor gelden? Klik dan op deze link voor meer info: https://nocnsf.nl/sportprotocol

Vanuit de overheid wordt ook gestimuleerd om kinderen die nog niet sporten of kunnen sporten de mogelijkheid te bieden gratis mee te doen met lessen. Lijkt jou dit ook leuk en ben je nog geen lid? Geef je dan snel op via onderstaand e-mail adres: losser@desportfabrik.nl

Have fun and feel fit with a smile!

Check ook ons Youtube kanaal en blijf zo in shape. Iedere week plaatsen wij nieuwe work-outs online zodat jij niets hoeft te missen. Klik op abonneren en jij ontvangt automatisch de laatste work-outs van ons team. Doe ook mee tijdens de corona lockdown! Stay fit en keep healthy! 

Volg ook de Strong training van Xandra Live in jouw woonkamer! Wil jij ook meedoen met deze work-out van Xandra? Dat kan. Klik op de link: https://zoom.us/j/5378630851

Vergeet niet dit wachtwoord in te vullen om deel te nemen: 157228

Heb je zoom nog niet geïnstalleerd op jouw pc klik dan ook op bovenstaande link.

Have fun and stay Fit!

Volg ook de Zumba training van Xandra Live in jouw woonkamer!

Wil jij ook meedoen met deze work-out van Xandra? Dat kan. Klik op de link hieronder om deel te nemen aan de Zumba work-out: https://zoom.us/j/5378630851

Vergeet niet dit wachtwoord in te vullen om deel te nemen: 157228

Heb je zoom nog niet geïnstalleerd op jouw pc klik dan ook op bovenstaande link.

Have fun and stay Fit!

Materiaal lenen?

Natuurlijk mag dat! Hieronder tref je de momenten dat je bij De Sport Fabrik terecht kunt om het materiaal op te komen halen. Houd er wel even rekening mee dat je per persoon maximaal 3 attributen mee mag nemen. Zo kunnen nog meer liefhebbers naast jou ook thuis aan de slag.

Waar moet je hierbij aan denken:
Gewichtjes, springtouwen, elastieken, groupchallenge materiaal, pumpstangen met gewichten, Xco’s, enz.

Zou jij ook graag wat willen lenen? Dat mag. Stuur een berichtje naar losser@desportfabrik voor het maken van een ophaal moment. Dit zal dan op een maandag, woensdag of vrijdag zijn.

Team De Sport Fabrik
Stay Fit

© Copyright De Sport Fabrik 2020. Ontwerp: Jos Hovestad dtp- en creatiestudio