Bij De Sport Fabrik kan elke doelgroep

'fit worden met een glimlach'

Jeugd 4 t/m 11 jaar:

Voor de allerjongste sportievelingen onder ons bieden wij kids zumba en kickbokstraining. Hiermee willen wij ze enthousiast maken in het gezond bewegen. Daarnaast zijn zij actief in groepsverband waardoor er vast en zeker nieuwe vriendjes en vriendinnetjes gemaakt gaan worden! 

Jongeren 12 t/m 16 jaar

Jongeren kunnen bij terecht bij de leukste sportschool van Losser voor zumba en bokszaktraining. Daarnaast kunnen zij elke werkdag fitnessen vanaf 08.30 tot 18.00 uur. Vrijdagavond zijn zij zelfs welkom tot 20.30 uur en in het weekend tijdens onze reguliere openingstijden. In onze gezellige bar is het na de work-out gezellig vertoeven met je sportvrienden.

Vanaf 17 jaar en ouder:

Iedereen vanaf 17 jaar en ouder kan bij De Sport Fabrik terecht voor alle aangeboden groeplessen (zie ons schema). Daarnaast hebben zij onbeperkt toegang tot het centrum. Niet alleen tijdens openingstijden maar ook tijdens onbemande uren. Bij aanschaf van een speciale 18/7 pas kan deze groep trainen wanneer hij of zij wil. Tijdens onbemande uren krijgen zij hiermee toegang tot het centrum en kunnen zij zich sportief uitleven!

Vetrouwens kwesties 

Ben jij in aanraking gekomen met grensoverschrijdende gedrag binnen De Sport Fabrik? Dan kun je hiervoor terecht bij een vertrouwenscontactpersoon (VCP). Als je niet bij onze trainer of sportschoolhouder terecht kan of wil, benader dan onze VCP. De VCP kan achterhalen wat er is gebeurd, en inschatten wat de beste vervolgstappen zijn.

Een melding van grensoverschrijdend gedrag wordt altijd in vertrouwelijkheid  gedaan. Maar vertrouwelijkheid betekent niet hetzelfde als geheimhouding. Vertrouwelijkheid betekent dat een melding nooit zomaar met iemand zal worden gedeeld. Grensoverschrijdend gedrag zoals seksuele intimidatie, misbruik of mishandeling dien je altijd te melden. Als De Sport Fabrik keuren wij elke vorm van grensoverschrijdend gedrag af en vinden het erg belangrijk dat onze leden hiervoor terecht kunnen bij een onafhankelijk vertrouwens contactpersoon.

De vechtsport autoriteit biedt hier ondersteuning in. Klik hier om in contact te komen met één van de vertrouwens contactpersonen.

Protocol tegen (seksuele) intimidatie  - Klik hier           

Protocol pestgedragKlik hier