Veilig zonnen doe je bij De Zon Fabrik, de sfeervolle en enige zonnestudio in losser. Met onze eigentijdse inrichting en moderne zonnebanken van het merk Ergoline, is zonnestudio De Zon Fabrik een ware lust voor zowel lichaam als geest. Snel en zorgeloos een lekker gezond kleurtje krijgen? Of wil je gewoon extra vitamine D? Daarvoor kom je natuurlijk langs bij de Zon Fabrik. De Zon Fabrik heeft meerdere professionele zonnebanken staan. Dus, ben je toe aan een moment van ontspanning en een zonnige teint? Dan is onze zonnestudio de plek voor jou! Je vindt onze zonnestudio’s aan de Smitsbreeweg 8 in Losser. Rest ons te zeggen: welkom bij De Zon Fabrik of je nu lid bent van De Sport Fabrik of niet, dat maakt niet uit. De zonnestudio waar je even helemaal tot jezelf kan komen. 

Verantwoord te zonnen vraagt om een goed advies. Wij helpen je dan ook graag te kiezen voor de juiste zonnebank, zonne-duur en je bruiningswensen. Vraag onze medewerkers achter de receptie en zij voorzien je graag van het juiste advies!

Om het zonnen nog aangenamer te maken bieden wij voor de liefhebbers verschillende bruiningscreme's aan. Deze zorgen ervoor dat de huid beschermt blijft en door de dieptebruining een nog mooiere bruiningskleur ontstaat.