De Beauty Fabrik

Je goed voelen en er goed uitzien zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Er is veel aanbod en steeds meer mogelijk. Met onze kennis en passie voor het vak volgen wij de trends voor jou. We geven je graag een goed advies op het gebied van zorgvuldig gekozen producten en behandelingen.

Bij ons kun je in een ongedwongen sfeer lekker genieten van een moment voor jezelf. Of maak er een heerlijk verwendagje van. Even uit de sleur van alledag en tijd nemen voor jezelf. Kom en ervaar onze professionaliteit, kwaliteit en liefde voor ons vak, die wij graag op uw persoonlijke wensen afstemmen.

Kijk voor meer informatie op onze facebook pagina: https://www.facebook.com/debeautyfabrik/ of maak direct een afspraak.

De Zon Fabrik

Snel en zorgeloos een lekker gezond kleurtje krijgen? Of wilt u gewoon extra vitamine D? Daarvoor kom je natuurlijk bij ons in de Zonfabrik. Onze sportschool heeft een drietal zonnebanken staan van het topmerk Ergoline.

Professioneel, verantwoord zonnen vergt advies. Wij helpen je dan ook graag te kiezen voor de juiste zonnebank, zonne-duur en je bruiningswensen. Vraag onze medewerkers achter de receptie en zij voorzien je graag van het juiste advies!

Geïnteresseerd? Neem schrijf je dan nu in of neem contact met ons op!

U betaalt slechts 8 euro voor 20 minuten zonnen onder een bank van topkwaliteit! Wilt u een andere tijd onder de zonnebank?. Wij hanteren een tarief van 2 euro per 5 minuten. Lijkt het u wat en wilt u een kijkje nemen in de leukste sportschool van Losser? Vraag dan je gratis dagpas aan!

De Sauna Fabrik

Bij De Sport Fabrik is er niet alleen de mogelijkheid om te sporten, maar ook om de sauna te gebruiken! Je kunt na het sporten lekker even de sauna in om te ontspannen en om alle gif- en afvalstoffen te verwijderen uit je lichaam. Om de sauna te gebruiken hoef je bij de meeste pakketten geen extra kosten te betalen, perfect!

Ben je geïnteresseerd? Of wil je gewoon eens komen kijken? Vraag dan de gratis dagpas aan. 

Helemaal overtuigd? Schrijf je dan nu in en sport één maand gratis!  

Volg ook onze facebook pagina van De Zon Fabrik!  https://www.facebook.com/dezonfabrik

© Copyright De Sport Fabrik 2020. Ontwerp: Jos Hovestad dtp- en creatiestudio