De Zon Fabrik

Snel en zorgeloos een lekker gezond kleurtje krijgen? Of wilt u gewoon extra vitamine D? Daarvoor kom je natuurlijk bij ons in de Zonfabrik. Onze sportschool heeft een drietal zonnebanken staan van het topmerk Ergoline.

Professioneel, verantwoord zonnen vergt advies. Wij helpen je dan ook graag te kiezen voor de juiste zonnebank, zonne-duur en je bruiningswensen. Vraag onze medewerkers achter de receptie en zij voorzien je graag van het juiste advies!

Geïnteresseerd? Neem schrijf je dan nu in of neem contact met ons op!

U betaalt slechts 8 euro voor 20 minuten zonnen onder een bank van topkwaliteit! Wilt u een andere tijd onder de zonnebank?. Wij hanteren een tarief van 2 euro per 5 minuten. Lijkt het u wat en wilt u een kijkje nemen in de leukste sportschool van Losser? Vraag dan je gratis dagpas aan!

De Sauna Fabrik

Bij De Sport Fabrik is er niet alleen de mogelijkheid om te sporten, maar ook om de sauna te gebruiken! Je kunt na het sporten lekker even de sauna in om te ontspannen en om alle gif- en afvalstoffen te verwijderen uit je lichaam. Om de sauna te gebruiken hoef je bij de meeste pakketten geen extra kosten te betalen, perfect!

Ben je geïnteresseerd? Of wil je gewoon eens komen kijken? Vraag dan de gratis dagpas aan. 

Helemaal overtuigd? Schrijf je dan nu in en sport één maand gratis!  

Volg ook onze facebook pagina van De Zon Fabrik!  https://www.facebook.com/dezonfabrik

© Copyright De Sport Fabrik 2019. Ontwerp: Jos Hovestad dtp- en creatiestudio