De Sport Fabrik

Biedt jou de mogelijkheid om in een professionele omgeving te werken aan je gezondheid. Naast de vele faciliteiten zoals sauna, zonnebanken, beautysalon, gezellige lounge en 18/7 fitness bieden wij ook fantastische groepstrainingen aan zodat je op een leuke en doelgerichte manier kunt werken aan wat jij belangrijk vindt. Ligt bij jou de voorkeur bij het individueel trainen dan bieden wij jou de mogelijkheid om middels ons persoonlijk begeleidingsplan optimaal te werken aan je doelen. Naast de vele mogelijkheden bieden de sportschool zeer ruime openingstijden aan en professionele begeleiding.

Bekijk hier onze openingstijden!

Wij helpen je dan ook graag op weg en vinden het belangrijk dat jij het naar je zin hebt! Ons motto is 'Onze leden zijn de ambassadeurs van De Sport Fabrik'

Ontstaan: 

In september 2005 heeft Olympic Gym Losser haar deuren geopend. Het doel was destijds de gemeente Losser actiever te krijgen en een begrip in gemeente te worden. Iedereen moest bekend zijn met ons geweldige fitnesscentrum. Al snel groeide ons bedrijf naar 700 leden en dat binnen 24 maanden na opening. Binnen de organisatie waren de peilen gericht op modieus, ruimte, gezelligheid en betrokkenheid. Al snel voelden de leden zich thuis en steeg het ledenaantal naar 1000+. In de afgelopen jaren is hard gewerkt het centrum up to date te houden en zo mee te kunnen met al het nieuws wat de fitnessbranche te bieden heeft. Nu 13 jaar later is er toch wel het een en ander veranderd.

Het bedrijf is volledig zelfstandig gegaan en is verder gegaan onder de nieuwe naam “De Sport Fabrik” Waarom deze naam. Het pand aan de Smitsbreeweg 8 te losser waar De Sport Fabrik gevestigd is heeft toch wel een “fabrieks”  historie. Rond 1965 heeft de familie Olde Daalhuis opdracht gegeven het pand te laten bouwen door aannemer Bulthuis. In de beginfase stonden er spoelers die garen via een spoelmachine van klossen op konden wikkelen. Later werd het pand ingericht als breierij door de familie Old Daalhuis. Er werd op rondbreistoelmachines interlock gebreid waar ondergoed van gemaakt werd. Daarnaast was er een zogenaamde lappenwinkel waar men lapjes stof kon kopen. Het bedrijf werd later overgenomen door een andere zoon van Olde Daalhuis. Die verhuurde het aan Trioliet voor opslag.

                                                                  

Bron: Historische Kring Losser

Missie: 

Wij willen graag een bijdrage leveren aan een gezonde en actieve levensstijl van onze klanten. Wij streven ernaar om onze klanten op een verantwoorde manier in een veilige omgeving  te laten bewegen.

Visie: 

Door jong en oud van harte welkom te heten in onze professionele, sfeervolle en moderne fitnessclub, om er te werken aan hun geestelijke en lichamelijke welzijn, met als klantbeleving de pijlers van ons fundament; gastvrijheid, begeleiding, ruime openingstijden, gebouw/inrichting. 

Nieuwsgierig? Kom eens een kijkje nemen bij de leukste sportschool van Losser met behulp van de gratis dagpas!

Kritische Succes Factoren: 

in de tijd van toenemende concurrentie en lowbudget ketens zorgt ons personeel door een positieve benadering, professionele begeleiding en aandacht ervoor dat wij uniek zijn. Wij staan voor;  een gezellige, complete, esthetische en positieve sportschool in een mooie omgeving met eerlijke prijzen waar de mens centraal staat, zodat een clubgevoel ontstaat, waarbij alle mensen zich thuis kunnen voelen.

Doelen: 

Dè sportschool van Losser en omstreken te blijven.

Strategie:

Door met een lage werkdruk en een uitstekende werksfeer, een positieve cultuur te onderhouden waarbij de werknemer gemotiveerd is om vanuit betrokkenheid de kritische succesfactoren te bewaken. Verantwoordelijkheidsgevoel is een belangrijke competentie in deze, als ook professioneel initiatief. De Sport Fabrik zal door samenwerking met verschillende verenigingen, huisartsenpraktijken en hopelijk verzekerings-maatschappijen trachten deze doelen te halen. Ook externe bedrijven en stichtingen zoals BedrijfsFitnessNederland, High Five Bedrijfsfitness, Persoonsgebonden budgetten en Stichting Leergeld zullen bijdragen aan het behalen hiervan.

Geïntresseerd in een gratis proefles? Klik dan hier!